top of page

KONTAKT

 

KONTAKT

Kontakt 

Tak for det indsendte!

ninas logo4-03.png

Du er altid velkommen ​til at kontakte mig, hv​is du ønsker at købe et af malerierne, som er til salg her på siden, eller hvis du ønsker at bestille et helt specielt kunstværk til dit hjem. Alle mine malerier er unikke, og derfor får du et maleri, ingen andre har. 

LEVERING

Mellem- og store malerier leveres med fragtmand fra dør til dør mod et fragtgebyr på 700 kr. i Danmark.

Ved køb af malerier online gives der 14 dages fuld returret excl. returfragt. Bemærk at ved køb på galleriet gælder de almindelige regler i Købeloven. 

 

MALERI PÅ PRØVE

Det er altid muligt at få et maleri på prøve, inden du beslutter dig. Hvis du bor indenfor en radius på 40 km, kommer jeg gerne forbi dig med et lille udvalg af malerier, hvis du har behov for at se dem i dit hjem, inden du beslutter dig. 

UDSTILLING

 

NinArt udstiller gerne i kunstforeninger og i virksomheder. Jeg har tidligere udstillet mine malerier hos blandt andet Codan Kunstforening, Vejdirektoratet i Næstved og MAN- Energy Solutions i København. Hvis det er noget for jeres virksomhed, er I velkommen til at kontakte mig for nærmere info. 

 

 

 

 

KUNST PÅ ARBEJDSPLADSEN?

 

HVEM: Mit navn er Nina Augustinussen og navnet bag NinArt, som er et galleri og atelier i Næstved.

HVAD: Udstilling af store, abstrakte o​g originale kunstværker på lærreder i høj kvalitet.

HVORFOR: Kunst kan udsmykke jeres vægge, skabe et godt arbejdsmiljø, skrue op for hyggen og kreativiteten, booste energien, skabe glæde og gode samtaler.

HVORDAN: Lad mig høre om jeres ønsker. Sammen finder vi ud af, hvilke malerier I kunne tænke jer at udstille i jeres rum.

Alt det andet… Ingen købsforpligtelser, udstillingsperiode i 1 måned. Jeg forbeholder mig retten til at udskifte malerierne ved et eventuelt salg, og udstillingsstedet har det fulde ansvar for dækning af skader i udstillingsperioden.

Lad mig høre om dette kunne have jeres interesse. I kan kontakte mig på mail: artbyninart@gmail.com eller på telefon 51547898

De bedste hilsner

Nina Augustinussen 

bottom of page